لیست اختراعات مهدي وريدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1398/06/09
تاریخ ثبت: 1398/11/26
خلاصه اختراع:

اين سامانه يعني هيدروژل پروتئين آب پنير-صمغ ژلان به جهت غني سازي مواد غذايي با آهن و تامين نيازهاي انساني اختراع شده است. كمبود آهن موجب مشكلاتي در فعاليت هاي زيستي مي شود. استفاده مستقيم از آهن در محصولات سبب عطر و طعم نامطلوب، واكنش با ساير اجزاي مواد غذايي، اكسيداسيون اين فلز و اتصال با موانع جذبش و هم چنين موجب بروز مشكلاتي مانند اسهال و استفراغ، درد شكمي و تهوع در افراد مي گردد. استفاده از سامانه حامل جهت به دام اندازي اين فلز موجب پوشش اين معايب مي گردد. در اين اختراع از دو بيوپليمر با هزينه كم و دسترسي گسترده، هيدروژلي تهيه شد كه موجب حفظ آهن تا مكان مناسب جذب در بدن مي شود. روش تهيه آسان و بدون نياز به دستگاه هاي پيچيده است. يكي ديگر از مزاياي اين حامل، امكان به دام اندازي ساير فلزات دو ظرفيتي مانند كلسيم، روي و منيزيم در اين سامانه مي باشد. اين هيدروژل را مي توان در محصولاتي مانند پاستيل و ژله به طور مستقيم و در محصولات لبني، نانوايي و غلات، فراورده هاي گوشتي امولسيفيه شده بر پايه گوشت سفيد و نوشيدني ها به طور غيرمستقيم به كار برد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/13
تاریخ ثبت: 1394/05/13
خلاصه اختراع:

ماست كنجد از شير كنجد خالص و يا شير كنجد مخلوط با شير گاو در نسبت هاي مختلف تهيه مي گردد. باكتري هاي توليد كننده اسيد، لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونه بولگاريكوس و استرپتوكوكوس ترموفيلوس قادر به رشد و زنده ماني و توليد اسيد در شير كنجد هستند و تخمير در شير كنجد خالص و مخلوط شير كنجد و شير گاو انجام مي گيرد. ماست تهيه شده از شير كنجد خالص و همچنين ماست تهيه شده از نسبت هاي متفاوت از شير كنجد و شير گاو داراي خواص و ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و حسي مناسب مي باشد. ماست كنجد علاوه بر دارا بودن خواص و ويژگي هاي تغذيه اي منحصر به فرد داراي عطر و طعم مطلوب بوده و فاقد عواما نفخ زا موجود در برخي از ماست هاي گياهي مانند ماست سويا است. تهيه و توليد ماست كنجد سبب افزايش مصرف سرانه كنجد و تنوع در محصولات توليدي در كنجد مي گردد. محصول توليد شده از شير كنجد خالص مي تواند گزينه مناسبي براي بيماران مبتلا به عدم تحمل لاكتوز و عدم تحمل گالاكتوز همچنين افراد حساس به پروتئين هاي شير گاو محسوب شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/29
تاریخ ثبت: 1395/11/29
خلاصه اختراع:

به منظور ارائه روشي براي جايگزيني چربي با ژل آلوئه ورا در سوسيس آلماني، محصول مطابق با فرمول متداول كارخانجات تهيه و ژل آلوئه ورا به عنوان جايگزين چربي به فرمولاسيون سوسيس افزوده مي شود. چربي نقش مهمي در تامين انرژي مورد نياز بدن و ويتامين هاي محلول در آن دارد، همچنين به دليل اينكه بر خصوصيات تكنولوژيكي محصول موثر است، در محصولات گوشتي استفاده مي شود. اما چربي حيواني حاوي اسيد چرب اشباع و كلسترول بالا است كه مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت و سرطان را افزايش دهد. به همين علت صنعت گوشت به سمت توليد محصولات كم چرب سوق يافته و تلاش شده است اين كاهش چربي حداقل تاثير را بر بافت، عطر و طعم محصولات بگذارد. از آنجايي كه كاهش چربي باعث مي شود بافت محصول خشك و سفت و پذيرش آن توسط مشتري كمتر گردد، مي توان از پلي ساكاريد ها به عنوان جايگزين چربي استفاده كرد. ژل¬آلوئه ورا يك تركيب پلي ساكاريدي است كه مي¬تواند جايگزين مناسبي براي چربي موجود در فرمولاسيون سوسيس باشد. نتايج نشان داد طي جايگزيني ژل آلوئه ورا با چربي مقدار كالري سوسيس ها تا حدود 80 درصد كاهش يافت. همچنين نمونه هاي سوسيس تهيه شده ضمن برخورداري از خصوصيات تكنولوژيكي مناسب، مشتري پسندي قابل قبولي نيز داشتند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/21
تاریخ ثبت: 1393/08/17
خلاصه اختراع:

* روش هاي تشخيص فساد مواد غذايي عمدتا مخرب، پر هزينه، پيچيده و يا زمان برند. ايجاد روش ساده، ارزان و غير مخرب براي آناليز مخلوط پيچيده گازهاي مرتبط با زمان ماندگاري مواد غذايي كه قادر به تضمين ايمني و كيفيت باشد از راه كارهاي غلبه بر اين چالش است. * دستگاه بيني الكترونيكي (EN) يا سيستم سنسورهاي هوشمند گاز از سيستم هاي حسگر و الگوريتم تشخيص ساخته شده است. حسگر از محفظه ماهي (شماره 4 در نقشه 1)، سنسورها (TGS، سنسورهاي دما و رطوبت)، محفظه سنسور (شماره 6 در نقشه 1) و دريافت داده (شماره 7 در نقشه 1) و الگوريتم تشخيص از استخراج پارامتر و شناسايي الگو تشكيل شده اند. در بيني الكترونيكي كنترل تازگي ماهي براساس تزريق گازهاي فاسد از محفظه ماهي به درون محفظه حاوي سنسورها است. رسانايي سنسورهاي TGS با گذر زمان به طور چشمگيري زياد مي شود كه بيانگر افزايش غلظت گازهاي حاصل از بوي فساد ماهي و يا رها شدن گازهاي جديد است. تغييرات رسانايي سنسورها، توسط مدار الكترونيكي اندازه گيري مي شود و با استفاده از تراشه دريافت داده (ميكروكنترلر) و برنامه نويسي نرم افزاري در زبان لب ويوو، افزايش رسانايي به صورت تابعي از زمان، ضبط و به صورت منحني روي صفحه رايانه (شماره 5 در نقشه 1) به نمايش در آمده و در فايل اكسل براي پردازش بعدي ذخيره مي شود. از برنامه نويسي براي كنترل دما و رطوبت محفظه سنسور، دبي و فشار گاز، شيرهاي الكترونيكي (شماره 3 در نقشه 1) و دريچه هاي ورودي-خروجي استفاده مي شود. پردازش بو، عامل ضروري براي شناسايي طيف وسيعي از گاز توسط بيني الكترونيكي است. بنابراين داده هاي حاصل از قرار گرفتن TGS در معرض بوي تعداد زيادي ماهي در روزهاي متفاوت نگهداري برودتي، بعد از استخراج پارامتر، براي آموزش مدل هاي تشخيصي همچون شبكه عصبي مصنوعي به كار ميروند. از نرم افزار متلب براي استخراج پارامترها، پيش پردازش، همگون سازي و پردازش داده ها استفاده مي شود. هدف از اين آموزش ايجاد قابليت تشخيص جهت طبقه بندي خودكار ماهي از نظر تازگي است. * بيني الكترونيكي در زمينه‌هاي صنايع غذائي و آشاميدني، داروئي، تشخيص بيماري در پزشكي، نظامي- امنيتي به عنوان پدافند غير عامل، پايش محيطي، كنترل بيوفرايند كاربرد دارد.

موارد یافت شده: 4